Avem nevoie de voluntari pentru strângerea de semnături

Vremea vorbelor a trecut. Pentru a strânge cele 465 ooo de semnături necesare demiterii Gabrielei Firea și primarilor de sector, e nevoie să ne implicăm. În stradă, strângând semnătură cu semnătură. Democrația nu se exercită doar o dată la patru ani, ci zi de zi, iar funcție de acțiunile noastre Bucureștiul poate arăta altfel.

Bucureștiul arată cum arată fiindcă ce au promis Gabriela Firea și primarii PSD au fost minciuni. Avem parte de trafic infernal, poluare, bani cheltuiți aiurea, licitații cu dedicație și lipsă de transparență. Gabriela Firea cheltuiește bugetul capitalei pentru a-și face campanie electorală, nu pentru spitale sau pentru o capitală mai frumoasă.

Am început  să strângem semnături la Piața Unirii,  la stația de metrou Aurel Vlaicu, dar trebuie să ne extindem. Și nu o putem face fără să ne implicăm cât mai mulți. Efortul este imens și nu poate fi realizat  doar de câțiva.

Dacă vrei un București fără corupție și incompetență, un București mai curat, atunci înscrie-ți datele în formularul de mai jos și te vom contacta pentru a stabili când și cât te poți implica în strângerea de semnături. Nu e nevoie să îți aloci o zi întreagă pentru asta, poți alege 2-3 ore care îți convin, e suficient.  Scrie-ne în mesaj zona pe care ai prefera-o pentru a strânge semnături. Evident, trebuie să fie un loc cât mai circulat, iar cel mai bun timp de a strânge semnături e seara, după ora 18.

Dacă nu ai suficient timp pentru a strânge semnături în stradă, poți descărca formularele și strânge semnături de la rude, prieteni, colegi de serviciu, cunoștințe.

Avem nevoie de tine, așa cum și tu ai nevoie de un alt fel de București.

Nume

Email

Telefon

Mesaj

Comentarii