De astăzi strângem semnături și la stația de metrou Aurel Vlaicu

Începând de azi, 20.06.2017, vom avea de luni până vineri, între orele 18-20, echipă de strâns semnături la stația de metrou Aurel Vlaicu. Cei care strâng semnături vor fi ușor de identificat, întrucât vor avea rollup și tricouri cu însemnele ”București Fără Ei”.  Cei care au descărcat formulare și au strâns semnături, le pot preda și echipei de la Aurel Vlaicu.

Azi vom fi, tot în intervalul orar 18-20, la Piața Victoriei, în parcul Muzeului de Geologie.  Dar dacă  vrem să avem acolo  echipă permanentă, e nevoie și de ajutorul vostru. Cine vrea să se înscrie în echipa de la Piața Victoriei sau să participe la alcătuirea altor  echipe, o poate face trimițându-ne datele de contact în formularul de mai jos. Cu cât suntem mai mulți implicați, cu atât mai repede vom reuși. Fiecare dintre noi își poate aloca, pentru o vreme, câteva ore pe săptămână pentru a strânge semnăturile.

Cine nu are timp să strângă semnături, poate fi alături de noi prin donații. Vrem să alcătuim cât mai multe kituri anti-Firea și, de asemenea, nu am renunțat nici la ideea cu corturile.  Nu vom lăsa Bucureștiul pe mâna tovarășei Firea, care pe zi ce trece ne arată că incompetența nu are limite.

Vă așteptăm și pe grupul București Fără Ei – Susținători

Înscriere pentru strângere semnături

Nume

Email

Telefon

Mesaj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *