Din 7 iunie suntem la Piața Unirii să strângem semnături pentru demiterea Gabrielei Firea

Începând de mâine, 7 iunie, între orele 09-21 vom fi prezenți în Piața Unirii pentru a strânge semnături în vederea organizării referendumurilor de demitere a primarului general al capitalei – Gabriela Firea, a primarilor de sector și a Consiliului General al Municipiului București (CGMB). Vom fi prezenți pe trotuarul dintre Magazinul Unirea – colțul cu magazinul H&M și intersecția Pieței Unirii cu Splaiul Unirii.

Cei care are au adunat deja semnături pot aduce formularele la Piața Unirii. Vom fi ușor de identificat, fiindcă vom purta tricouri cu sigla ”București Fără Ei” și vom avea și un rollup.

Primăria Capitalei încearcă din răsputeri să ne  împiedice în demersul nostru, neținând cont de notificarea pe care am făcut-o privind amplasarea unui cort. Am făcut deja o revenire la notificarea inițială, iar răspunsul lor e că nu ține de ei, se ascund în spatele unor reglementări confuze. Deși e responsabilitatea directă a primarului să răspundă unor astfel de solicitări, Gabriela Firea l-a scos la înaintare pe viceprimarul Aurelian Bădulescu, ceea ce e ilegal.

În concluzie, în interpretarea lor abuzivă, partidele au tot dreptul să aibă corturi în campaniile electorale, dar cetățenii care au inițiative civice, nu. Ceaușescu ar fi mândru de odraselele lui de la Primăria Capitalei.

Dar nu ne vom da bătuți și vom obține dreptul de a avea corturi pentru strângerea de semnături.

Vă așteptăm pe toți, începând de mâine, la Piața Unirii, pentru a semna. E vremea să dăm jos corupția și incompetența din București.

Iar pe toți cei care vor să ne susțină  îi rugăm  să o facă, fie prin voluntariat, fie prin donații. Războiul abia începe!

Vă așteptăm și pe grupul de facebook București Fără Ei – Susținători

 

Aceasta este revenirea la notificare:

 

Și răspunsul de la Primăria Capitalei:

 

2 comentarii la “Din 7 iunie suntem la Piața Unirii să strângem semnături pentru demiterea Gabrielei Firea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *