Am lansat concursul cel mai mare șobolan din București

Întrucât tovarășa Gabriela Firea ne-a obișnuit cu fel și fel de concursuri cu iz festivist-electoral, asociația ”București Fără Ei” lansează la rândul ei un concurs: cel mai mare șobolan din București.

În ultima vreme, șobolanii au invadat Bucureștiul. Îi vedem peste tot, ziua în amiaza mare, dar se pare că  primarilor nu le pasă de acest lucru. Șobolanii sunt un pericol la adresa sănătății publice fiind transmițători de boli, dintre care cel mai frecvent întâlnită e leptospiroza. Dar pot transmite și ciumă și, având în vedere situația spitalelor și a igienei publice gestionate tot de către administrația locală, n-ar fi de mirare ca în curând să ne pândească și o epidemie de ciumă. Cu toate astea, singurele rozătoare care au pățit ceva în București au fost iepurașii de Paști, spânzurați de tovarășa Firea într-un mod inestetic.

Prin urmare, toți ce care dețin imagini recente cu șobolanii din București  sunt rugați să ni le trimită  pe pagina noastră de facebook – București Fără Ei. Imaginile trebuie să fie, firește, din București, să fie de calitate și, dacă se poate, să pună în valoare subiectul în așa fel încât să-i putem aprecia dimensiunile. Imaginile cu cei mai mari și mai ”frumoși” trei șobolani vor fi imprimate și transmise, în mod oficial, Gabrielei Firea.

Între timp acțiunea noastră de strângere de semnături pentru demiterea Gabrielei Firea și a primarilor de sector continuă. Pe toți cei care vor să ni se alăture îi așteptăm să descarce formulare de pe site, sau să  se implice ca voluntari pentru strângerea de în stradă. Cei care vor să ne sprijine financiar, o pot face în pagina de donații.

Vă puteți da seama  de cât de gravă e situația, urmărind videoclipurile de mai jos:

Sursa: Pro TV, reportaj din 18.05.2017

Link: http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/sute-de-sobolani-au-invadat-terasele-si-restaurantele-din-centrul-vechi-patron-se-simt-ca-la-ei-acasa.html

Sursa: Digi 24, reportaj din  13.03.2017

Link: http://www.digi24.ro/stiri/actualitate/social/sobolanii-aduc-boli-intr-un-parc-din-bucuresti-686284

 

Comentarii