Am lansat kitul anti-Firea, instrumentul democrației directe

Primăria Capitalei  ne-a interzis  dreptul de a folosi corturi pentru a strânge semnături în vederea organizării referendumului de demitere a Gabrielei Firea. Ceea ce e  le este permis partidelor politice în campaniile electorale, nu este permis cetățenilor, în slujba cărora ar trebui să fie și administrația locală.

Nu ne lăsăm și începem lupta în stradă. Suntem deja la Piața Unirii, dar dorim să ne extindem și în alte puncte din oraș. Iar tuturor celor  care vor să se implice în strângerea de semnături în stradă, le oferim kitul anti-Firea, alcătuit din :

 Rollup cu însemnele ”București Fără Ei”

 Două tricouri  ”București Fără Ei”

 Formulare pentru strângerea de semnături

 Flyere

 Instructaj în ce privește strângerea de semnături

Democrația nu se face doar o dată la patru ani, când arunci un vot în urnă și speri ca alesul tău se fie mai puțin corupt și incompetent decât predecesorii. Democrația se poate face și  în stradă, zi de zi, de fiecare dintre noi. Haide să arătăm că nu vom sta cu mâinile în sân, în vreme ce tovarășa Firea duce de râpă Bucureștiul.

Condițiile pentru obținerea kitului sunt:

  • Disponibilitatea de a strânge semnături, măcar 3 zile pe săptămână. Experiența ne arată că e suficient dacă strângi două-trei ore seara, după ora 18.
  • Dorința de a o trimite pe Gabriela Firea acasă, fiindcă e prea bună pentru  București și nu o merităm.

Cine vrea să strângă semnături în stradă și are nevoie de  kitul anti-Firea, îl rugăm să ne contacteze prin intermediul formularului.

Nume

Email

Telefon

Mesaj

Pentru cei interesați, materialele de promovare în format digital, se găsesc în arhiva de mai jos. Tot aici se găsesc și notificările pe care le-am făcut Primărie Capitalei, împreună cu răspunsurile acesteia.

Bucuresti_Fara_Ei_Materiale_Promovare

 

Așa arată flyerul:

Comentarii