Suntem în Piața Unirii, veniți să semnați pentru demiterea Gabrielei Firea!

Grupul de inițiativă ”București Fără Ei” este, începând de azi, 7 iunie, prezent în Piața Unirii, pe trotuarul dintre Magazinul Unirea – colțul cu magazinul H&M și intersecția Pieței Unirii cu Splaiul Unirii. Suntem  ușor de identificat, avem tricouri cu ”București Fără Ei” și un rollup. (vezi foto mai jos). Cort încă nu putem avea, fiindcă tovarășa Firea are alergie la democrație și îi este frică de noi.

Îi așteptăm aici pe toți cei care vor să semneze pentru demiterea Garbrielei Firea, a primarilor de sector și a Consiliului General al Municipiului București. De asemenea, cei care au completat deja formularele, ni le pot aduce la Piața Unirii.

Avem însă nevoie de voluntari pentru strângerea de semnături. Cine vrea să se implice în strângerea de semnături,  o poate face înscriindu-se într-un calendar, pentru una din zilele următoare. Te poți înscrie pentru strângerea de semnături la Piața Unirii, în intervalul 09-11 sau  18-21, pentru un interval de minimum două ore. Doar prin implicarea fiecăruia dintre noi, vom putea reuși.

 Calendar strângere de semnături

 

Pentru sprijinul cauzei noastrei, vezi și pagina de voluntariat și donații

Te așteptăm și pe grupul de facebook București Fără Ei – Susținători

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *